Consumenten

Welkom!

Bedankt dat je onze website bezoekt en de moeite neemt om ons iets kenbaar te maken. Behalve dat we het plezierig vinden om leuke verrassende artikelen aan te bieden vinden we het ook belangrijk dat dit wederzijds is.

Bezoekt u onze website omdat u interesse heeft in meerdere producten dan vragen wij u naar uw dichtbijzijnste winkel te gaan en daar de bestelling te maken. Vanuit het hoofdkantoor worden geen artikelen in kleine oplage verkocht.

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Met ons ruime assortiment is het helaas wel eens mogelijkheid dat er ergens iets mis is gegaan. We proberen dit natuurlijk te voorkomen maar heb je toch vragen, suggesties of opmerkingen over een product of een andere onderwerp dan horen we dat graag via onderstaand formulier. Afhankelijk van de vraag gaan we er actie op ondernemen. We nemen de feedback van onze klanten altijd serieus en hopen op deze manier nog beter de kwaliteit te kunnen waarborgen. Alvast bedankt voor je reactie!

Problemen met een product?

Voor een vlotte afhandeling vragen we je eerst terug te keren naar de betreffende winkel van aankoop. Zij kunnen je sneller helpen en je krijgt direct antwoord op je vragen. Kan de vraag toch niet in de winkel beantwoord worden of heb je een suggestie of klacht stuur ons dan een bericht toe via onderstaand formulier met vermelding van betreffende barcode en batch nummer. Wil je graag de contactgegevens van de betreffende winkel volg dan de link via onderstaande winkel-logo's.

Consumenten service:

* verplicht veld

solow-button