Business to Business

Onze klanten zijn retailers in allerlei branches. Ondernemers met vaste of tijdelijke winkels, webwinkels en kramen op markten. Onze producten kunnen een aanvulling zijn op uw bestaande assortiment maar we kunnen er ook uw gehele winkel mee vullen. We leveren al vanaf 1500,- euro per order. Met onze eigen distributiekanalen kunnen we uw bestelde goederen snel tot bij uw winkel leveren.

We hebben ook twee franchise winkelformules in huis; Executieverkoop en SoLow. Bij interesse kan bekeken worden of met de Executieverkoop winkelformule een samenwerking aangegaan kan worden.

Heeft u een bedrijf en heeft u interesse in onze producten of bent u geïnteresseerd in de Executieverkoop winkelformule neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Vul naastgelegen formulier in of bel naar ons kantoor, we proberen dan zo snel mogelijk met u in contact te komen.

SoLow

df-solow-vierkant-300x300px

De SoLow formule behoort tot onze vaste winkelformule. Nederland kent steeds meer SoLow filialen en overal waar we voet aan land zetten krijgen we lovende reacties. Door ons uitgebreide assortiment en eigen aankleding van de winkels is het lopen door een SoLow een hele beleving. Met filialen op A-lokaties behoort onze onderneming tot een succesformule.

> Naar SoLow

Executieverkoop

df-executieverkoop-vierkant-300x300px

De Executieverkoop formule excelleert in het opzetten van tijdelijke winkels in lege kleine en grote winkelpanden voor korte en langere tijd. Dit kan al in zeer korte tijd gerealiseerd worden. Door jarenlange ervaring met het concept 'pop-up store' is D&F b.v. met deze vorm van ondernemen een sterke partner. Met ons inzicht en advies staan wij u als ondernemer bij om een zo sterk mogelijk rendement uit uw onderneming te halen.

> Naar Executieverkoop

Producten

df-producten-vierkant-300x300px

We bieden een grote verscheidenheid producten aan. Omdat elk product haar eigen aandacht verdient voor zowel inkoop als verkoop is er dagelijks een team bezig met het toezien hierop. We zitten bovenop aankomende trends en anticiperen hier al vroeg op met onze eigen product- en ontwerpafdeling. Op deze manier kunnen we een sterk productenpakket aanbieden ter (aan)vulling van uw onderneming.

> Naar Producten