Onze winkelformules

We hebben jarenlange ervaring met handel en met winkelformules.

SoLow is de winkelformule die het plezier van het winkelen hoog heeft staan. Deze winkelformule heeft winkels op A locaties door heel het land. SoLow winkels bestaan al vanaf 250m2 en met de SoLow XXL formules bestrijken we zelfs tot ver over de 1000m2.

Executieverkoop is de winkelformule waar alles ooit mee begon met de tijdelijke pop-up winkels in ijssalons. Deze winkels zijn de ideale formule voor tijdelijke bezetting van leegstand in populaire winkelgebieden. Snel en professioneel in te richten voor kleine en grote winkelpanden.

 


 

SoLow

df-solow-vierkant-300x300px

De SoLow formule behoort tot onze onze vaste winkelformule. Nederland kent steeds meer SoLow filialen en overal waar we voet aan land zetten krijgen we lovende reacties. Door ons uitgebreide assortiment en eigen aankleding van de winkels is het lopen door een SoLow een hele beleving. Met filialen op A-lokaties behoort onze onderneming tot een succesformule.

> Naar SoLow

Executieverkoop

df-executieverkoop-vierkant-300x300px

De Executieverkoop formule excelleert in het opzetten van tijdelijke winkels in lege kleine en grote winkelpanden voor korte en langere tijd. Dit kan al in zeer korte tijd gerealiseerd worden. Door jarenlange ervaring met het concept 'pop-up store' is D&F b.v. met deze vorm van ondernemen een sterke partner. Met ons inzicht en advies staan wij u als ondernemer bij om een zo sterk mogelijk rendement uit uw onderneming te halen.

> Naar Executieverkoop

Zakelijke interesse?

Bent u zakelijke geïnteresseerd in onze producten of in de Executieverkoop winkelformule? We staan u graag te woord om te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. We verwijzen u graag naar het contactformulier op onze business to business pagina voor een vrijblijvende afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK