SoLow

Funshoppen.

SoLow staat voor funshoppen in een ontspannen sfeer. Binnen in de winkels tref je een warme uitstraling aan met houten displays waar je bij elk bezoek nieuwe en verrassende producten aantreft. Onze winkels bevatten een verrassend assortiment gebruikersartikelen. Van alledaagse benodigdheden voor in de keuken tot de leukste (thema) feestkleding en accessoires. Wekelijks wordt het assortiment uitgebreid met leuke nieuwe artikelen zodat de consument telkens weer opnieuw verrast wordt.

Winkelinrichting.

SoLow is in elke stad voor iedereen herkenbaar door haar eigen look and feel. Zo zal elke SoLow winkel, ondanks de verschillende indelingen en groottes, altijd hetzelfde aanvoelen.

df-executieverkoop-vierkant-300x300pxExecutieverkoop

De Executieverkoop formule excelleert in het opzetten van tijdelijke winkels in kleine en grote winkelpanden voor korte of langere tijd. Dit kan al in zeer korte tijd gerealiseerd worden. Door jarenlange ervaring met het concept 'pop-up store' is D&F b.v. met deze vorm van ondernemen een sterke partner. Met ons inzicht en advies staan wij u als ondernemer bij om een zo sterk mogelijk rendement uit uw onderneming te halen.

> Naar Executieverkoop