Executieverkoop

 

 

 

Historie.

Executieverkoop begon in 1994 onder de naam Faillissementsverkoop D&F. Waarbij D&F stond voor de voorletters van de oprichters: Danny en François Dame. Op markten en braderieën verkochten ze vooral gereedschappen. ‘Uitzoeken voor vijf gulden’. Vrij snel daarna betrok Executieverkoop ijssalons voor de wintermaanden. Dat bleek een gouden greep. Ook voor de rest van het jaar gingen ze op zoek naar leegstaande winkelpanden op drukke centrumlocaties. Om daar in korte tijd een verrassend winkelaanbod aan het publiek te kunnen doen. In die tijd was Executieverkoop een van de eerste bedrijven die zijn omzet volledig haalde uit ‘pop-up stores’

Van klein tot groot.

Het assortiment is ruim genoeg om winkels tot wel 2000 m2 te vullen. Maar vanaf 100m2 tot 150m2 kan er bij een geschikte locatie en huur al rendabel gewinkeld worden. De winkelinrichting van Executieverkoop is ingericht dat deze snel is op te bouwen en wanneer nodig snel weer is af te bouwen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel schakelen en in mum van tijd een gehele winkel inrichten met tafels, stellingen, kassa’s en Point of Sale items.

Een verrassend aanbod.

De Executieverkoop-formule trekt altijd veel publiek, door een verrassend aanbod aan leuke, handige producten gegoten in een opvallende winkelformule en in het oog springende naam.

Wilt u meer weten over de Executieverkoop winkelformule en de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina voor meer informatie of het maken voor een persoonlijk afspraak.

 

 .

 

 

 

Heeft u interesse in de Executieverkoop winkelformule? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

SoLow

De SoLow formule behoort tot onze vaste winkelformule. Nederland kent steeds meer SoLow filialen en overal waar we voet aan land zetten krijgen we lovende reacties. Door ons uitgebreide assortiment en eigen aankleding van de winkels is het lopen door een SoLow een hele beleving. Met filialen op A-lokaties behoort onze onderneming tot een succesformule.

> Naar SoLow